Apartmani Maribor » Rezerviraj odmah!

Skok na sadržaj | Skok na navigacijuguba apartman "maribor centar br. 3"

Poštna ulica

Poštna ulica


Kratak opis:

  • Smještajni kapacitet (broj osoba): 2 + 2
  • Lokacija: u središtu starog grada Maribora (pješačka zona)
  • Širokopojasni pristup internetu (WiFi) - besplatno
  • Parkiranje: parkirna kuća; cijena: 5 EUR / dan; udaljenost: 200 m
  • TV Kabelska/Satelitska TV
  • Telefon: naplativi troškovi korištenja
  • Javni prijevoz: u krugu od 100 metara (autobus)
  • Potpuno opremljen apartman
  • Smješten odmah pored Guba Apartmana "Maribor Centar br. 1", Guba Apartmana "Maribor Centar br. 2" i Guba Apartmana "Maribor Centar br. 4"

 


Detaljni opis:

Guba Apartman "Maribor Centar br. 3" (vidjeti galeriju fotografija) nalazi se na zanimljivoj Poštnoj ulici u samom središtu starog dijela grada Maribor (Slovenija), u pješačkoj zoni, u nizu tradicionalnih kuća, kafića i butika, a udaljen je samo jednu minutu hoda od Slomškovog trga i oko 300 metara od UKC-a (Univerzitetni KLINIČKI centar Maribor). Idealna je baza za istraživanje Maribora kao turističke atrakcije, za šetnju i vožnju biciklima gradom ili za odlazak na Pohorje. Lokacija Guba apartmana također je idealna za odmor u vrijeme zimskog odmora - tijekom dana možete vi, vaša obitelj i vaši prijatelji uživati u prirodi bogatstva Mariborskog Pohorskog skijališta (autobusni kolodvor Guba apartmana udaljen svega 100 m, a autobus broj 6 vozi Vas direktno do Mariborskog Pohorskog skijaškog centra). No, uvijek se možete opustiti uživajući u restoranima u centru Maribora i drugoj ponudi grada.

Nedavno (2010. g.) renoviran 40 četvornih metara velik apartman u starom dijelu grada Maribora raspolaže spavaćom sobom s bračnim krevetom. U dnevnom boravku je kauč koji omogućava udobno spavanje 2 dodatnim osobama. Kuhinja je potpuno opremljena (posuđe, električni štednjak, hladnjak), a u blagovaonici se nalaze stol i četiri stolice. Apartman raspolaže kupaonicom s tušem i WC-om. Nudimo ručnike, posteljinu, CTV, i besplatan širokopojasni pristup internetu. Apartman u starom dijelu grada Mariboru nalazi se na 1. katu u zgradi iz 19. stoljeća. Zgrada ne raspolaže liftom.

Svim gostima Guba Apartmana nudimo mogućnost parkiranja u parkirnoj kući (na prethodni upit), koja je od svih četiriju Guba Apartmana "Maribor Centar" udaljena cca. 200m. Cijena parkiranja iznosi 5 EUR/na dan.

Zbog svoje lokacije u samom središtu starog grada Maribora apartman je vrlo pogodan za odmor ili smještaj za mlade obitelji, parove i prijatelje.

Kako biste izbjegli stres i započeli svoj odmor na pravi način, napravite rezervaciju unaprijed putem našeg kontakt obrasca!

Za informacije o cijenama vidjeti popis cijena!