Apartmani Maribor » Rezerviraj odmah!

Skok na sadržaj | Skok na navigacijuguba apartman "maribor center br. 1"

Poštna ulica

Poštna ulica

Jutarnja svjetlost u kuhinji

Jutarnja svjetlost u kuhinji


Kratak opis:

  • Smještajni kapacitet (broj osoba): 2 + 2 + 1
  • Lokacija: u središtu starog grada Maribora (pješačka zona)
  • Širokopojasni pristup internetu (WiFi) - besplatno
  • Parkiranje: parkirna kuća; cijena: 5 EUR / dan; udaljenost: 200 m
  • Kabelska/Satelitska TV
  • Telefon: naplativi troškovi korištenja
  • Javni prijevoz: u krugu od 100 metara (autobus)
  • Potpuno opremljen apartman
  • Smješten odmah uz Guba Apartman "Maribor Centar br. 2", Guba Apartman "Maribor Centar br. 3" i Guba Apartman "Maribor Centar br. 4"

 

Detaljni opis:

Guba Apartman "Maribor Centar br. 1" (vidjeti galeriju fotografija) nalazi se na lijepoj Poštnoj ulici u samom središtu Maribora (Slovenija), u starom dijelu grada (pješačka zona), u nizu tradicionalnih kuća, kafića i butika, a udaljen je samo minutu hoda od Slomškovog trga i oko 300 metara od UKC-a (Univerzitetni KLINIČKI centar Maribor). Idealna je baza za istraživanje Maribora kao turističke atrakcije ili za šetnju i vožnju biciklima gradom ili za odlazak na Pohorje. Lokacija Guba Apartmana također je idealna za odmor u vrijeme zimskih odmora - tijekom dana možete vi, vaša obitelj i vaši prijatelji uživati u prirodi bogatstva Mariborskog Pohorskog skijališta (autobusni kolodvor je od Guba Apartmana udaljen svega 100 m, a autobus broj 6 vozi Vas direktno do Mariborskog Pohorskog skijaškog centra). No, uvijek se možete opustiti uživajući u restoranima u centru Maribora i u drugoj ponudi grada.
 

Nedavno (2007. g.) renoviran 60 četvornih metara velik apartman u starom dijelu grada Maribor raspolaže dnevnim boravkom s galerijom, gdje se nalazi bračni krevet. U dnevnoj sobi je kauč koji omogućava udobno spavanje za 2 dodatne osobe. Kuhinja je potpuno opremljena (posuđe, električni štednjak, hladnjak), a u blagovaonici nalaze se stol i četiri stolice. Apartman raspolaže kupaonicom s tušem i WC-om. Nudimo ručnike, posteljinu, CTV, telefon i besplatan širokopojasni pristup internetu. Apartman u starom dijelu grada Maribor nalazi se na 1. katu u zgradi iz 19. stoljeća. Zgrada ne raspolaže liftom.
 

Svim gostima Guba Apartmana nudimo mogućnost parkiranja u parkirnoj kući (na prethodni upit), koja je od svih četiriju Guba Apartmana "Maribor Centar" udaljena cca. 200m. Cijena parkiranja iznosi 5 EUR/na dan.

Zbog svoje lokacije u samom središtu starog grada Maribora apartman je vrlo pogodan za odmor ili smještaj za mlade obitelji, parove ili prijatelje.
 

Kako biste izbjegli stres i započeli svoj odmor na pravi način, napravite rezervacije unaprijed putem našeg kontakt obrasca!

Za informacije o cijenama vidjeti popis cijena!