Apartmani Maribor » Rezerviraj odmah!

Skok na sadržaj | Skok na navigacijulokacija: guba apartmani "maribor center br. 1, 2, 3 i 4"

Pogled iz apartmana

Pogled iz apartmana

Poštna ulica

Poštna ulica

Guba Apartmani "Maribor Centar br. 1", "Maribor Centar br. 2", "Maribor Centar br. 3" i "Maribor Centar br. 4", smješteni su u istoj zgradi u samom središtu Maribora, u starom dijelu grada (pješačka zona), na zanimljivoj Poštnoj ulici, u nizu tradicionalnih kuća, kafića i butika, a udaljeni su samo minutu hoda od Slomškovoh trga. Lokacija Guba apartmana u centru grada Maribora idealna je baza za istraživanje Maribora kao turističke atrakcije ili za šetnju i vožnju biciklima gradom ili za odlazak na Pohorje ili kao baza Vašeg aktivnog odmora (planinarenje, biciklizam, skijanje, wellnes i spa centri). Autobusna stanica je samo 100 m udaljena od Guba Apartmana, a autobus broj 6 vozi Vas direktno do Mariborskog Pohorja, Pohorskog skijaškog centra.

Adresa:

Poštna ulica 3
2000 Maribor
Slovenia

lokacija: guba apartman "3 ribnjaka maribor"

Pogled iz balkona apartmana

Pogled iz balkona apartmana

Terčeva ulica

Terčeva ulica

Guba Apartman "Maribor 3 ribnjaka" smješten je u jednom od najljepših dijelova u centru Maribora, odmah iza prekrasnog gradskog parka (u samom centru Maribora - Slovenija) - ujedno samo 15 minuta hoda od Slomškovog trga (strogi centar grada) i u srcu prirode. Takva lokacija gostima savršeno nudi puno mogućnosti za planinarenje i biciklizam, a i mogućnost uživanja u Mariboru kao turističkoj atrakciji, njegovom noćnom životu, restoranima itd. Autobusna stanica samo je 100 m udaljena od Guba Apartmana, a autobus broj 14 sa stanicama kod mariborskog poznatog trgovačkog centra Europark i gradskom bolnicom, odvest će vas u centar grada u samo 2 minute. Sam centar Maribora - pješačka zona - od apartmana je udaljen 15 minuta pješice.

Adresa:

Terčeva 25
2000 Maribor
Slovenia

lokacija: guba apartman "maribor koroška"

Guba Apartman "Maribor Koroška" smješten je u centru grada Maribora, udaljen samo 15 minuta hoda od Slomškovoh trga i gradske pješačke zone. Lokacija Guba apartmana u centru grada Maribora idealna je baza za istraživanje Maribora kao turističke atrakcije ili za šetnju i vožnju biciklima gradom ili za odlazak na Pohorje ili kao baza Vašeg aktivnog odmora (planinarenje, biciklizam, skijanje, wellnes i spa centri). Autobusna stanica je samo 50 m udaljena od Guba Apartmana.

Adresa:

Koroška c. 113/b
2000 Maribor
Slovenia